Preskoči na sadržaj
Besplatna dostava preko 45eur. Minimalni iznos narudžbe je 25 eura. Uživajte uz dobre okuse.
Besplatna dostava preko 45eur. Minimalni iznos narudžbe je 25 eura. Uživajte uz dobre okuse.

Obiteljski medvjedi i prijatelji

Dobrodošli u svijet snova gumenih bombona!

Uživajte u njihovom prekrasnom mirisu i zasladite se s više od stotinu različitih voćnih okusa.Naše trgovine su raj za ljubitelje gumebomboni.Za proizvodnju koristimo puno voćnog soka, cijele komade voća i samo prirodna bojila, što bombone Bears & Friends čini još „sočnijim“.

Nudimo zaista veliki izbor vrsta i okusa.

Za vegane postoji posebna linija veganskih gumenih bombona koje ne sadrže životinjske proizvode. Dijabetičari (dijabetičari), a oni koji moraju paziti na unos šećera mogu probati gumene bombone zaslađene alternativnim zaslađivačima. Za one koji žele posebne okuse nudimo bombone od sladića(sladić),bomboni s čilijem koji bude okusne pupoljke, mekane pjene, slatko-kiselkaste vrpce i uzice.

Takva kvaliteta i raznolikost dostupni su samo ovdje.

Prva trgovinaspecijalizirana trgovina gumenim bombonima BEARS & FRIENDS otvoren je 1995. u Münchenu.

Ova mala trgovina na Schellingerstraße privukla je svoje prve kupce kao magnet. Izvrsni voćni bomboni u najrazličitijim varijantama brzo su osvojili mlade i velike.

Godine 1996. entuzijasti su organizirali prvi susret medvjeda u gradu Aschaffenburgu. Godine 1999. uslijedilo je otvaranje Bearlanda u gradu Ulmu i od tada je uspjeh nezaustavljiv. U godinama koje su uslijedile otvoreno je oko 80 specijaliziranih slastičarnica u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj i Luksemburgu. Od 2014. godine u Hong Kongu rade čak tri trgovine Bears & Friends.

Za nas je kvaliteta na prvom mjestu. Naša ponuda uključuje oko 100 vrsta voćnih bombona proizvedenih u Njemačkoj. Također se možemo pohvaliti širokom ponudom sezonskih gumenih bombona za Uskrs, povratak u školu, Noć vještica, Božić i druge posebne prigode.

Osim ove bogate ponude gumenih bombona, u trgovinama su dostupni i poklon setovi te druga posebna pakiranja prikladna za darivanje i čuvanje bombona.

Vrijeme je da i vi isprobate Bears & Friends bombone!

Radujemo se vašoj narudžbi. :)